Kitty Talks Dogs - toilettage de Sasha l'Lhasa Apso

Comment toiletter une race de chien à poil long principalement avec des ciseaux sculpeurs? Dans cette vidéo, vous apprendrez 2 techniques pour faire exactement cela. Sasha the Lhasa Apso est court avec un top knot avec une certaine influence d'Asian Style. En utilisant le peigne en carbone Utsumi et les sculpteurs Yento, Kitty Dekeersgieter donne à Sasha un pelage naturel et magnifique.

ÉTAPES DU TOILETTAGE

- Couper les ongles 0:44
- Nettoyage des oreilles 1:21
- Raser entre les coussinets, au dos et à l'arrière 2:48
- Baigner le chien 4:22
- Sécher le chien 7:36
- Brosser les boucles du manteau 8:41
- Ciseaux et coiffage du pelage 9:55

PRODUITS UTILISES

Soins des ongles:

Soins der oreilles

Raser

Beigner:

Sécher

Couper

Top knot:

Autres accessoires toilettage:

Sasha l'Lhasa Apso avant toilettage

Sasha l'Lhasa Apso après toilettage

Réactions


Lut Remans - 15 Apr 2020

Beste, onlangs geleden heb ik bij jullie een gebogen Yento ergo line schaar aangeschaft 7 3/4 type. Voorbije dagen ben ik al urenlang bezig geweest om deze goed af te stellen, echter met weinig succes. Ik heb jullie transgroom filmpjes bekeken. Iedere keer als ik he gevoel heb dat ik op een juiste manier deze heb ingesteld raken de schaarblaren mekaar, waardoor deze mekaar in de weg zitten. Wat kan ik het beste doen om deze schaar knip klaar te krijgen. Ik had er ontzettend naar uitgekeken om aan het werk te gaan met deze schaar, maar het lukt me niet. Ondanks de lange verzendingstijd, het niet knip klaar krijgen van deze scissor, hoop ik dat jullie me hierbij vrij snel kunnen helpen, met vriendelijke groet, Lut Remans

Réagir


martens kathleen - 09 May 2020

hallo ik heb ook een lhasa apso haar haar veel te lang door die corona virus, ik zou het heel graag zelf probereen in wat mooi model te steken want werkt op me zenuwenen anders om de 4 maanden ga ik maar de trimster en this zker al 6 maanden geleden, maar k heb nog nooit een hond getrimd, maar wikl een stuk korte maken dat beestje meer op zijn gemaak is kun je me wat tips gegeven aub mvg kathleen

Réagir

Écrire une réponse