Kitty Talks Dogs - Sasha de Lhasa Apso trimmen

Hoe knip je een langharig hondenras bijna volledig met een enkele effileerschaar? In deze video leer je 2 technieken om dat te doen. Sasha de Lhasa Apso krijgt een relatief korte vacht met top knot met enige invloed van Asian Style. Door het gebruik van de Utsumi carbon kam en Yento effileerscharen geeft Kitty Dekeersgieter Sasha een natuurlijke en mooie vacht.

STAPPEN VAN DE TRIMSESSIE

- De nagels knippen 0:44
- De oren uitkuisen 1:21
- Scheren tussen de voetkussentjes, de buik en het achterste 2:48
- De hond baden 4:22
- De hond drogen 7:36
- De krullen uit de vacht borstelen 8:41
- Knippen en stylen van de vacht 9:55

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Nagelverzorging:

Oorverzorging

Scheren:

Baden

Drogen:

Knippen

Top knot:

Andere salon toebehoren:

Sasha de Lhasa Apso voor de trimsessie

Sasha de Lhasa Apso na de trimsessie

Reacties


Lut Remans - 15 Apr 2020

Beste, onlangs geleden heb ik bij jullie een gebogen Yento ergo line schaar aangeschaft 7 3/4 type. Voorbije dagen ben ik al urenlang bezig geweest om deze goed af te stellen, echter met weinig succes. Ik heb jullie transgroom filmpjes bekeken. Iedere keer als ik he gevoel heb dat ik op een juiste manier deze heb ingesteld raken de schaarblaren mekaar, waardoor deze mekaar in de weg zitten. Wat kan ik het beste doen om deze schaar knip klaar te krijgen. Ik had er ontzettend naar uitgekeken om aan het werk te gaan met deze schaar, maar het lukt me niet. Ondanks de lange verzendingstijd, het niet knip klaar krijgen van deze scissor, hoop ik dat jullie me hierbij vrij snel kunnen helpen, met vriendelijke groet, Lut Remans

Reageer


martens kathleen - 09 May 2020

hallo ik heb ook een lhasa apso haar haar veel te lang door die corona virus, ik zou het heel graag zelf probereen in wat mooi model te steken want werkt op me zenuwenen anders om de 4 maanden ga ik maar de trimster en this zker al 6 maanden geleden, maar k heb nog nooit een hond getrimd, maar wikl een stuk korte maken dat beestje meer op zijn gemaak is kun je me wat tips gegeven aub mvg kathleen

Reageer


Debbie Francis - 26 Jul 2020

Many thanks Kitty...loved the clear explanation of techniques/scissors used. You make it look so easy!

Reageer


Petra Clarys - 30 Aug 2021

Fantastisch mooi gedaan!!! Bravo!

Reageer

Schrijf reactie

Je moet functionele cookies inschakelen om deze feature te gebruiken.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Naast functionele cookies, waardoor de website goed werkt, plaatsen we analytische cookies om onze website elke dag weer een beetje beter te maken. Ook plaatsen we marketingcookies zodat wij en derden partijen jouw internetgedrag kunnen volgen en persoonlijke content kunnen laten zien. Als je onze website in volle glorie wilt gebruiken, dan is het nodig dat je onze cookies accepteert. Indien je kiest voor 'personaliseren' kies je zelf welke cookies je wenst.