Vacature copywriter

Als copywriter weet jij onze klanten mee te nemen in het gepaste verhaal. Jij bent naast een echte hondenvriend ook een kritische geest en weet dan ook alle communicatie op een interessante en grammaticaal correcte manier te brengen, aangepast aan het medium en volgens het beoogde resultaat. Idealiter doe je dit in het Nederlands, Frans en Engels.

Daarom werk je in tandem binnen de interne marketing afdeling om alle communicatie correct af te stemmen, op te maken en verder op te volgen conform planning. Je denkt proactief mee en bent betrokken bij ieder aspect waar de taal en/of communicatie centraal staat. Bovendien kan jij de nodige kritische vragen aanhalen om alle onduidelijkheden uit de weg te ruimen en structureel de zaken te brengen in lijn met de verwachtingen en met de nodige creatieve insteek.

Wij bieden een dynamische, voltijdse job in een sector in volle groei, een maandloon aangevuld met maaltijdcheques en leuke collega's.

Lijkt deze invulling jou op het lijf geschreven? Overtuig ons dan voor een verder gesprek via dieter@transgroom.com met de vermelding: "vacature copywriter".